Design logo și identitate

Design de logo și model pentru aplicația medicală mobilă „MedHelp”.

Ideea proiectului:

„MedHelp” este o aplicație medicală mobilă pentru a apela o asistentă la domiciliu pentru proceduri medicale (masaj, injecție, pansament etc.). Ajutorul este oferit în timpul zilei.

Aplicația oferă posibilitatea de a lăsa o cerere de primire a serviciilor medicale la domiciliu la ora specificată de pacient și de a plăti serviciile cu un card bancar.

După ce chemi acasă un specialist, întâlnești în prag un specialist prietenos, ordonat, excelent în care poți avea încredere și care va face totul pentru a-ți oferi asistență de calitate.

Nu este nevoie să-ți suni prietenii în căutarea unui asistent medical care este gata să ofere îngrijiri medicale de calitate la domiciliu. Nu trebuie să mergeți nicăieri, să stați în ambuteiaj, să așteptați câteva ore în holul clinicii și nu este nevoie să căutați și să invitați o persoană fără recomandare.

Este suficient să lăsați o cerere și să indicați ce serviciu și la ce oră trebuie să îl primiți. Asistentul nostru medical va veni la dumneavoastră la ora stabilită și vă va oferi asistența necesară.

Imaginea marcii:

Suntem de încredere. Serviciile de îngrijire medicală la domiciliu vor fi asigurate de o asistentă medicală calificată cu experiență, proprietarul serviciului fiind responsabil de calitate.

Rapid, accesibil, convenabil, de înaltă calitate. Când durerea nu așteaptă, încrederea, înțelegerea, ajutorul, încrederea, compasiunea, responsabilitatea vine la tine.

Imagine cheie:

Pentru a ajuta fiecare pacient să-și rezolve problemele de sănătate, facem servicii medicale confortabile și de înaltă calitate pentru fiecare client. „MedHelp” este o aplicație foarte ușor de utilizat și de înțeles, accesibilă, și economisește timp.

Elementul grafic principal al logo-ului este simbolul acasă + cruce medicală, care ne spune direct despre domeniul aplicațiilor. Literele „MedHelp” sunt foarte dinamice și ușor de înțeles. Pentru logo-ul nostru am folosit culori: portocaliu – deschis, curajos, sincer, personificat cu energie interioară. Turcoaz – culoarea se străduiește spre perfecțiune, liniște, vindecare. Am creat, de asemenea, un model dinamic care conține simboluri medicale și simboluri emoționale.

Slogan: Îngrijirea sănătății la domiciliu.

Client

City Help

Locatie

Kazakhstan, Alma-Ata

Etichete

Brand/Identitate