Design logo și identitate

Design logo și identitate pentru un sistem electronic de feedback.

Ideea proiectului:

„Pikirler Kitaby” este un sistem electronic de feedback care permite identificarea imperfecțiunilor care ne înconjoară. Trăim într-o epocă în care ne este mai ușor să urmăm mulțimea decât să încercăm să ne formăm propria opinie și să avem curajul de a o spune. Dacă ceva este popular sau general acceptat, devine de două ori mai înfricoșător și inconfortabil să mergi împotriva acestui fenomen. Dar de câte ori am văzut în istorie că acceptarea și popularitatea nu sunt cei mai buni aliați?

Acest lucru s-a întâmplat și se întâmplă tot timpul. Nu vrem să părem proști sau vulnerabili la critici publice sau chiar de la cei dragi. Ne este frică să spunem ceva care poate șoca pe mulți, deși noi înșine știm bine că ideea este corectă.

Adevărul vieții este că cei curajoși conduc lumea!

Cu ajutorul unui sistem electronic de feedback, oamenii vor putea să-și lase feedback, să-și exprime părerea despre problemele din locurile publice și, prin aceasta, împreună vom face această lume puțin mai bună.

 

Dorințe cheie ale consumatorilor: Nu vă fie teamă să vă exprimați opinia și să fiți util societății în care trăim, pentru a face lumea un loc mai bun.

 

Semnul principal al logo-ului afișează o carte deschisă, deoarece traducerea numelui din limba kazahă este o carte de recenzii, simbolizează deschiderea, unificarea și seamănă, de asemenea, cu ghilimelele vorbirii directe. Culoarea albastră exprimă o atmosferă de încredere și securitate. Aceasta este stabilitatea și fiabilitatea, eliberează de temeri și anxietăți, gândirea curată, face posibilă ascultarea vocii interioare și luarea unei decizii intuitive corecte. Culoarea albastră în psihologie simbolizează lumina, aerisirea, inteligența, tandrețea, constanța, puritatea. Ajută în psihologie la eliminarea stărilor mentale negative: frica de a vorbi, timiditate.

 

Pentru a împinge o persoană la acțiune, am venit cu sloganuri motivante care ne spun că totul depinde numai de la tine și de fiecare dintre noi.

Totul este simplu! Faceți, influențați, creați!

 

Sloganuri:

Părerea ta este importantă! Lasă-ți recenzia.

Creați viitorul! Lasă-ți recenzia.

Fă alegerea ta! Lasă-ți recenzia.

Client

Lumen Media

Locatie

Kazakhstan, Alma-Ata

Etichete

Brand/Identitate